Huisartsen MC Wieënhof – Venray
Header afbeelding
Huisartsen MC Wieënhof
de Wieënhof 1 5802 EZ
Venray

Welkom bij Huisartsen MC Wieënhof

Adviezen ivm coronavirus

De volgende adviezen zijn van kracht voor huisartsenpraktijken:

 1. Bezoek de huisartsenpraktijk enkel na telefonische afspraak. Patiënten wordt gevraagd telefonisch een afspraak te maken alvorens de huisartsenpraktijk te bezoeken.
 2. Er zijn geen inloopspreekuren.
 3. Waar mogelijk wordt een telefonisch consult uitgevoerd.

 

Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft

  • Was uw handen vaak met zeep.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geef anderen geen hand.

We hopen u met deze webpagina’s goed te kunnen informeren over onze huisartsenpraktijk. U vindt hier praktische zaken zoals openings- en spreekuurtijden, praktijknieuws en waarneemregelingen, maar ook informatie over de huisartsen en medewerkers.

Blader eens rustig door de pagina’s heen, we zijn benieuwd naar uw reactie. En keer nog eens terug, want de informatie op de site wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd. Vergeet niet onze site toe te voegen aan uw favorieten. Tot ziens in de praktijk.

Bent u patiënt in onze praktijk en wilt u zich aanmelden voor het patiëntenportaal, registreer u zich dan op deze pagina..

Patiëntportaal

Binnenkort kunt u via ons patiëntenportaal   gebruik maken van onze online services. Maak een afspraak, bestel uw herhaalrecept of begin een e-consult. U moet zich hiervoor eerst registreren. Binnenkort volgt meer informatie.

Spoed

Buiten de praktijktijden en in de weekenden kunt u voor spoedeisende gevallen terecht bij de huisartsenpost (HAP). U moet zich altijd eerst telefonisch melden bij de HAP voor een afspraak. De HAP is gevestigd in Venlo.