Algemene informatie over de praktijk – Huisartsen MC Wieënhof – Venray
Header afbeelding
Huisartsen MC Wieënhof
de Wieënhof 1 5802 EZ
Venray

Algemene informatie over de praktijk

Voor algemene vragen kunt u een e-mail versturen naar: wieenhof@cohesie.orgLet op: dit e-mail adres is niet bedoeld voor medische vragen of informatie, daarvoor kunt u gebruik maken van het patiëntportaal dat aan uw medische dossier gekoppeld is.

Adres

Huisartsenpraktijk Wieënhof, locatie Venray
de Wieënhof 1
5802EZ Venray

Telefoonnummers

Telefoon 0478-582200
Spoed 0478-582200 keuzetoets 1

Spreekuur

Uitsluitend volgens afspraak.  Voor een afspraak worden 10 minuten gereserveerd. Wilt u graag een afspraak voor dezelfde dag, bel dan voor 10 uur. De assistente kan u vragen voor de reden van uw bezoek om de mate van spoed te kunnen beoordelen. Als u de indruk heeft dat uw behandeling meer tijd vergt, of als u meerdere klachten heeft, is het in overleg met de assistente mogelijk om een lang consult aan te vragen. Geeft u ook door als u voor meerdere personen een afspraak maakt. Indien u een afspraak wil annuleren, graag tijdig de assistente bellen.

Spreekuur assistentes

Ook de assistentes werken uitsluitend volgens afspraak. Voor kleinere behandelingen zoals injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, bloeddruk meten kunt u op afspraak bij de assistente terecht. Ook voor het wrattenspreekuur kunt u een afspraak maken.

Telefonisch Spreekuur

Soms kunt u volstaan met telefonische informatie, of u belt alleen voor een uitslag. In veel gevallen kan de assistente dan helpen (zij is hiervoor speciaal opgeleid). Mocht het nodig zijn dat u met de dokter wordt doorverbonden, is dat niet altijd direct mogelijk. U wordt dan op een later tijdstip teruggebeld.

Huisbezoek

Aanvragen voor huisbezoek moeten tussen 08.00 en 10.00 uur worden gedaan. Voor spoedgevallen wordt natuurlijk een uitzondering gemaakt. In de praktijk zijn betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden. Daarom zal de assistente met u overleggen of het mogelijk is dat u naar de praktijk komt, eventueel overlegt ze met de arts.

Bloedafname

Maak voor bloedafname een afspraak met Vie-Curi 077 – 320 55 55.

Spreekuurondersteuner Huisarts

De SOH (Spreekuur Ondersteuner Huisarts) ondersteunt de huisarts bij zijn/haar werkzaamheden door zelfstandig patiënten op haar spreekuur te zien.

Ervaren praktijkassistentes zijn speciaal opgeleid en gediplomeerd om diverse aandoeningen en klachten zelfstandig en volgens een vastgesteld protocol te behandelen. Indien nodig raadpleegt de spreekuurondersteuner de huisarts.

Dienst- en waarneemregeling

Buiten de praktijktijden en in de weekenden kunt u voor spoedeisende gevallen terecht bij de huisartsenpost (HAP). U kunt de HAP bereiken via telefoon nummer: 0900-8818 (€ 0,10 per minuut). U moet zich altijd eerst telefonisch melden bij de HAP voor een afspraak. De HAP is gevestigd in Venlo.

Advies per elektronisch consult

Via mijn.cohesie.org heeft u de mogelijkheid om elektronisch vragen te stellen aan een assistente of uw huisarts. U moet hiervoor eerst de irma app installeren.

Huisregels

Ook in onze huisartsenpraktijk gelden regels. Klik hier voor onze huisregels.